Вимоги до учасників програми:

  • вік від 18 до 23 років;
  • бути студентом стаціонару будь-якого вищого навчального закладу;
  • рівень англійської мови не нижчий середнього (Intermediate).

Важливі дати:

  • Подача документів на оформлення відбувається з 1 вересня 2017р. по 30 лютого 2018р.
  • Термін програми: стажування – від 2-х до 4-х місяців, у період з 5 травня 2018р. по 1 вересня 2018р, включаючи 14 днів на подорож по США. Подорожування має бути закінчене до 2 вересня 2018 р. Загальний термін перебування в США 4 місяці.

Напрямки програми:

Брати участь у цьому проекті можна у всіх сферах, окрім медицини (і пов’язані з нею галузі); догляд за дітьми або будь які обов’язки у приватних оселях; наставництво у дитячих таборах; авіація або флот, що виконують рейси у міжнародних водах.

Документи, необхідні для оформлення  на програму :

  • закордонний паспорт має бути дійсним як мінімум до 1 травня 2018р.);
  • громадянський паспорт
  • ідентифікаційний код;
  • залікова книжка
  • студентський квиток;

Також потрібні документи в оригіналі:

  •  (2 шт) довідка з навчального закладу, яка підтверджує, що Замовник є студентом денного відділення (довідка повинна бути англійською мовою чи українською/російською мовами з офіційним перекладом на англійську мову);
  • 2 фото 5х5 см

Документи, необхідні для подання до посольства США:

  • закордонний паспорт (має бути дійсним як мінімум до 1 травня 2019р.);
  • кожен учасник заповнює форму 160;
  • форма DS 2019, яка при умові наявності візи (тип візи “J-1”) надає право на легальне перебування в США;
  • 2 копії форми DS 2019;
  • лист від компанії, який підтверджує зарахування на програму;
  • лист від Приймаючої сторони, який підтверджує зарахування на програму (job offer).

Документи, необхідні для участі у програмі (знадобляться у США):

  • закордонний паспорт (має бути дійсним як мінімум до 1 травня 2019р.);
  • учасники програми, які отримали закордонний паспорт рік та менше, повинні взяти з собою ще один документ, який підтверджує особу (наприклад – паспорт громадянина України або Посвідчення водія);
  • форма DS 2019;
  • авіаквиток в обидві сторони.

Проживання та харчування:

Замовник підшуковує та сплачує проживання самостійно, але в більшості випадків проживання забезпечується американською стороною при  попередній домовленості (приблизна вартість проживання від 180 у.о. на місяць (без харчування). Харчування сплачується додатково.

Медичне страхування:

Всім учасникам програми надається номер медичного страхування на період перебування у США на час програми. Медична страховка покриває лише першу невідкладну допомогу. Тому бажано забезпечитися додатковим полісом медичного страхування.

Віза:

Учасники програми отримують тип візи J-1 на підставі форми DS-2019, віза без форми не є дійсною!

У вартість  програми включено:

  • оформлення усіх необхідних документів;
  • форма DS-2019;
  • номер медичного страхування (на невідкладну допомогу);
  • орієнтаційний курс в Україні;
  • всі інформаційні матеріали, які необхідні для участі у програмі;
  • допомога приймаючої сторони у екстрених випадках;
  • реєстрація у системі SEVIS.

Додаткові витрати:

  • візовий збір – 160 у.о.
  • авіаквиток – від 600 у.о;